Принт на велюре Париж

Париж - шоколад

Париж - шоколад

Париж облака - шоколад

Париж облака - шоколад

Париж - серый

Париж - серый

Париж облака - серый

Париж облака - серый

Париж  - темно-бежевый

Париж - темно-бежевый

Париж облака - темно-бежеый

Париж облака - темно-бежеый

Париж - бежевый

Париж - бежевый

Париж облака - бежевый

Париж облака - бежевый